Pigmentvlekken behandeling

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Brigitte

Microdermabrasie behandeling

Bij bezoek aan de huidtherapeut heb ik me laten behandelen aan mijn pigmentvlekjes aan handen en gezicht. Na 1 behandeling waren de vlekjes weg. Op 1 vlekje na, die laat ik na de zomer weglaseren . Meestal zijn ze bij 1 a 2 behandelingen weg. Echt een aanrader. Verder geeft Mia advies en eventueel een behandelplan hoe je dit kan bijhouden. Super tevreden👍🏽

Soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken; ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie na littekens (van bijvoorbeeld acné of irritatie) en Melasma of Chloasma (gele vlekken onder de ogen) deze worden veroorzaakt door hormonen ( een bekende hiervan is het zwangerschapsmasker).

Heeft u pigmentvlekken en wilt u een egale huid?

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Fruitzuurpeelingen en microdermabrasie. De beste resultaten behaalt u in combinatie met salonbehandelingen en thuisproducten.

Gebruik, als u aanleg of als u al last heeft van pigmentvlekken, altijd een dagcrème met zonnefliter of een extra zonbescherming over uw dagcrème.

Ik kan met u de beste behandelmethode en een behandelplan bepalen, om zo van uw hyperpigmentatie af te komen of deze te verminderen. Bijvoorbeeld door een combinatie behandeling van PCA peelingen, Reviderm microdermabrasie.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

HET IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST OM VAN UW PIGMENT VLEKKEN AF TE KOMEN

Een stralend mooie huid

Wie wil dat nou niet?

Weg met die rimpeltjes,
vlekjes en andere oneffenheden.

Download hier GRATIS mijn E-book