Acne behandeling

Acne is een van de meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.

Wat is acne?

Acne Vulgaris wordt ook wel jeugdpuistjes genoemd en komt het meeste voor. Deze vorm ziet u vaak op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug en komt door een overproductie van talg. Door de verstopping en uitzetting van het talgkliertje kan de P-Bacterie hier gaan settelen en irriteren.
Zo wordt er een ontsteking veroorzaakt en gaat u rode bobbels en witte kopjes zien. Acné begint meestal rond de puberteit en ziet u vaker heftiger bij mannen dan bij vrouwen, dit komt doordat gestimuleerd wordt door het mannelijke hormonen.

 

Acne behandeling

Acné kan ik op verschillende manieren behandelen. Maar het is zeer belangrijk dat u uw huid goed verzorgt. Begin daarom met een goede reiniging, dit zorgt ervoor dat vuil en bacteriën van de huid worden gehaald en dat de rest van de producten worden opgenomen in de huid en goed hun werk kunnen doen. Het is belangrijk dat u een goede enzym peeling gebruikt en een zuiverend masker.

Natuurlijk is een goede dag en nacht verzorging ook onmisbaar. Wilt u meer informatie over de behandelingen maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Laat je huid professioneel behandelen

Een stralend mooie huid

Wie wil dat nou niet?

Weg met die rimpeltjes,
vlekjes en andere oneffenheden.

Download hier GRATIS mijn E-book