Couperose behandeling

Couperose ontstaat doordat de haarvaatjes in de huid slapper worden, hierdoor kunnen ze gaan verwijden en kan u op de huid de haarvaatjes gaan zien.

Wat is couperose?

Couperose is een veel voorkomend huidprobleem. Couperose is te herkennen aan fijne rode zichtbare haarvaatjes. Deze bevinden zich voornamelijk op de wangen, neus en kin. Couperose kan soms klachten geven. Couperose kan erfelijk zijn, dit heeft te maken met de zwakte van de vaatwandjes.

De roodheid kan verergerd worden door alcohol, pittig eten, emoties en warmte. Door middel van vaatwand verstevigende producten van cellucur kan u dit probleem verbeteren. Hierdoor word de couperose vager en wat minder zichtbaar. Doordat ook de bloedvatwanden verstevigd worden zorgt het ervoor dat er minder snel nieuwe couperose kan ontstaan.

Couperose behandeling

In de salon zijn er speciale behandelingen met de Sobye massage. Deze massage zorgt ervoor dat de bloedvaten het bloed beter laten circuleren. Verder zijn er verschillende producten van de Skin Dictation lijn die de huid kalmeren en verzachten. Na de salonbehandelingen ziet u al hele mooie resultaten. Couperose verwijderen behoort ook nog tot de mogelijkheid.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Wilt u hier meer over weten maak dan vrijblijvend een afspraak
en ontdek het verschil.

Een stralend mooie huid

Wie wil dat nou niet?

Weg met die rimpeltjes,
vlekjes en andere oneffenheden.

Download hier GRATIS mijn E-book