Huidproblemen bij de bron aanpakken

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Voor elk huidprobleem de juiste oplossing

Heeft u last van huidproblemen? Huidspecialiste Mia Hendriks zorgt voor resultaatgerichte behandelingen, u ziet direct resultaat!

Wat andere klanten zeggen

Brigitte

Microdermabrasie behandeling

Bij bezoek aan de huidtherapeut heb ik me laten behandelen aan mijn pigmentvlekjes aan handen en gezicht. Na 1 behandeling waren de vlekjes weg. Op 1 vlekje na, die laat ik na de zomer weglaseren . Meestal zijn ze bij 1 a 2 behandelingen weg. Echt een aanrader. Verder geeft Mia advies en eventueel een behandelplan hoe je dit kan bijhouden. Super tevreden👍🏽

Anne

Beauty Angel behandeling

Een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid was geïrriteerd na veel zon en zonnebrand, maar merkte meteen verschil na de behandeling.

Marian

Needling
behandeling

Bij Huidverbeteringsstudio Mia Hendriks ben je zeker van deskundig advies. Mia volgt geregeld bijscholingen en is nog altijd enthousiast vanaf mijn eerste bezoek aan haar salon. Zij staat 100% achter de door haar salon aangeboden producten.

Monique

Beauty Angel behandeling

Ik ben erg tevreden over de producten dit natuurlijk in combinatie met de behandelingen. Op de meeste producten reageert mijn huid (uitslag) maar met Reviderm niet. Ben niet tevreden, maar héél erg tevreden.

Psoriasis behandeling

Psoriasis is een veel voorkomende, chronische huidziekte. Ongeveer 1 op de 50 mensen hebben hier last van. Psoriasis zorgt voor veel ongemakken zoals rode plekken, huidschilfers, jeuk en kan pijnlijk zijn. Daarnaast is het vaak voor iedereen zichtbaar.

Pigmentvlekken behandeling

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Acné behandeling

Acné is een van meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.

Couperose behandeling

Couperose ontstaat doordat de haarvaatjes in de huid slapper worden, hierdoor kunnen ze gaan verwijden en kan u op de huid de haarvaatjes gaan zien.

Micro Needling

Micro Neelding is een techniek waarbij met behulp van kleine naaldjes gaatjes in de dermis worden gemaakt.

Botox en fillers

Aangezichtsrimpels (lachrimpels, kraaienpootjes) ontstaan wanneer er gedurende langere tijd, bepaalde spieren in het gezicht steeds aangespannen worden.Botox is een in de natuur voorkomend eiwit. Wanneer het in een spier wordt geïnjecteerd, blokkeert het de zenuwimpuls. Deze blokkade zorgt ervoor dat de betrokken spier niet meer aangespannen kan worden. Andere zenuwfuncties worden niet beïnvloed.

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat en de kundigheid van mij als uw schoonheidsspecialist ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Rosacea behandeling

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het 2 verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde haarvaatjes, terwijl rosacea echt een huidaandoening is. Deze huidaandoening ziet u vooral bij vrouwen van middelbare leeftijd, er zijn natuurlijk ook mannen met deze aandoening.

Een stralend mooie huid

Wie wil dat nou niet?

Weg met die rimpeltjes,
vlekjes en andere oneffenheden.

Download hier GRATIS mijn E-book