Salon

Impressie Salon Mia Hendriks


 

Bij schoonheidssalon Mia Hendriks bent u welkom voor een breed assortiment aan schoonheidsbehandelingen. U kunt bij ons terecht voor behandelingen eens in de 4 tot 6 weken, maar ook als uw huid meer behoefte heeft aan meer intensieve behandelingen staan wij tot uw dienst.

Tijdens een intake gesprek bespreken we alle mogelijkheden om een aangepast behandelplan voor uw huid te maken. We zetten voor het verbeteren van uw huid de modernste apparatuur in, zoals microdermabrasie.

Om een optimale verbetering en/of onderhoud van uw huid te bereiken, werken wij alleen met professionele cosmetica merken, zoals Reviderm in onze salon.

 

Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie breng ik u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.