Cosmeticamerken


 

RevidermReviderm - huidverbetering

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.

Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd u de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat u ook de oorzaken van het verouderingsproces; vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

De producten van Reviderm gaan verder

Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid. Reviderm producten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Maar natuurlijk ook te koop in de salon.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie

Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling – met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound – zorgt voor een optimaal resultaat.

Bestel Reviderm online via onze webshop

 

Afspraak

Openingstijden

Maandag:   09.00 t/m 20.00
Dinsdag:   09.00 t/m 20.00
Woensdag:   09.00 t/m 20.00
Donderdag:   09.00 t/m 20.00
Vrijdag:   09.00 t/m 18.00
Zaterdag & zondag:   gesloten


Afspraak maken? Bel 06 - 29079502

Boek nu online

Bekijk de beautysalon

Salon

Bekijk de beautysalon

 

 

Salon Mia Hendriks

Uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sittard.

Winston Churchilllaan 10, 6137 EB Sittard | Telefoon: 046 4525713 | Contact | Privacy verklaring