Huidproblemen

Pigmentvlekken 

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming. 

Soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken; ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie na littekens (van bijvoorbeeld acné of irritatie) en Melasma of Chloasma (gele vlekken onder de ogen) deze worden veroorzaakt door hormonen ( een bekende hiervan is het zwangerschapsmasker).

Heeft u pigmentvlekken en wilt u een egale huid?

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Fruitzuurpeelingen en microdermabrasie. De beste resultaten behaalt u in combinatie met salonbehandelingen en thuisproducten.

Gebruik, als u aanleg of als u al last heeft van pigmentvlekken, altijd een dagcrème met zonnefliter of een extra zonbescherming over uw dagcrème.

Ik kan met u de beste behandelmethode en een behandelplan bepalen, om zo van uw hyperpigmentatie af te komen of deze te verminderen. Bijvoorbeeld door een combinatie behandeling van PCA peelingen, Reviderm microdermabrasie.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Afspraak

Openingstijden

Maandag:   09.00 t/m 20.00
Dinsdag:   09.00 t/m 20.00
Woensdag:   09.00 t/m 20.00
Donderdag:   09.00 t/m 20.00
Vrijdag:   09.00 t/m 18.00
Zaterdag & zondag:   gesloten


Afspraak maken? Bel 06 - 29079502

Boek nu online

Bekijk de beautysalon

Salon

Bekijk de beautysalon

 

 

Salon Mia Hendriks

Uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sittard.

Winston Churchilllaan 10, 6137 EB Sittard | Telefoon: 046 4525713 | Contact | Privacy verklaring