De beste Beauty behandelingen voor elke huid

Hieronder de verschillende behandelingen die Mia Hendriks in haar beautysalon in Sittard verzorgt.

De beste Beauty behandelingen voor elke huid

De beste Beauty behandelingen voor elke huid

Wat andere klanten zeggen

Anne

Fijne gezichtsbehandeling

Ik heb een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huis was erg geïrriteerd na veel zon en zonnebrand. Ik merkte meteen verschil na de behandeling.

Mariane

Nog steeds enthousiast

Bij Huidverbeteringsstudio Mia Hendriks ben je zeker van deskundig advies. Mia volgt geregeld bijscholingen en is nog altijd zeer enthousiast vanaf mijn eerste bezoek aan haar salon.

Dame

Ik ben zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over de producten dit natuurlijk in combinatie met de behandelingen. Op de meeste andere producten reageert mijn huid (uitslag) maar met Reviderm niet.

Huidverzorging

Huidveroudering begint al vanaf u 25ste a 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en zien we er op ons mooiste, qua huid uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe.

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er morgen uitziet. Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stap verder gaat, hiermee bedoel ik een stukje dieper de huid in. Met huidverbetering zorgt u voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor geeft u uw huid een nieuwe structuur en zorgt u er eigenlijk voor dat deze in optimale conditie komt.

Huidveroudering

Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. REVIDERM Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Het REVIDERM systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het het huideigen afweerssysteem sneller te activeren.

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat en de kundigheid van mij als uw schoonheidsspecialist ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Botox

Aangezichtsrimpels (lachrimpels, kraaienpootjes) ontstaan wanneer er gedurende langere tijd, bepaalde spieren in het gezicht steeds aangespannen worden.Botox is een in de natuur voorkomend eiwit. Wanneer het in een spier wordt geïnjecteerd, blokkeert het de zenuwimpuls. Deze blokkade zorgt ervoor dat de betrokken spier niet meer aangespannen kan worden. Andere zenuwfuncties worden niet beïnvloed.

Micro Needling

Micro Neelding is een techniek waarbij met behulp van kleine naaldjes gaatjes in de dermis worden gemaakt.

Gezichtsverzorging voor mannen

Voor mannen is cosmetica ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. De behoeft is vaak alleen anders voor de man. Verder zijn er speciale anti-aging producten voor de man. Het verzorgen van uw huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om uw huid dagelijks goed te verzorgen

Transformage 3 D Skin Fitness Massage

Wilt u meer volume in uw huid? Of een betere doorbloeding, of minder rimpels? Denk dan eens aan een Transformage 3 D Skin Fitness Massage?

Een stralend mooie huid

Wie wil dat nou niet?

Weg met die rimpeltjes,
vlekjes en andere oneffenheden.

Download hier GRATIS mijn E-book

Heb je een vraag?
Chat met Mia